Voicus heeft een nieuwe stijl. Anderhalf jaar na de oprichting van Voicus vond ik dat het tijd werd voor bezinning zodat ik duidelijker kan laten weten waar Voicus voor staat en wat ik voor mijn klanten kan betekenen.

Met een geweldig logo, uitgewerkt in een prachtige huisstijl door T2 Design en Communicatie, stijlvolle foto’s van Monique Shaw en Webbirds als websitebouwer bleef alleen nog het schrijven van de teksten over. Zelfs dat hoefde ik niet alleen te doen. De referenties van Erik Kiekens van TNO, Maaike Veenvliet van CC Zorgadviseurs, Ellen Steenbergen van de gemeente Amsterdam en Patricia Torrance van T2 Design en Communicatie vertellen wat ik al voor klanten heb betekend.

In het proces van het werken met Patricia Torrance aan de ISO 9001 certificering heb ik ook zelf nagedacht over hoe ik daar voor Voicus invulling aan zou geven. Deze website is het resultaat van al deze dingen bij elkaar. En ik ben er trots op.