Programma- en projectmanagementondersteuning (PMO) is een vak apart. Een vak dat Voicus tot in de puntjes beheerst, zodat zowel jouw programma als projecten succesvol zijn. Een vak waarvoor Voicus IPMA PMO gecertificeerd is, omdat het waarom ertoe doet. Door samen te werken met Voicus vergroot u de kans op succes. Want Voicus is veel meer dan een projectleider die PMO doet.

Het belang van projectmanagement ondersteuning

Een goede projectmanagementondersteuner (PMO’er) versterkt de kwaliteit van de uitvoering van een project. Een PMO’er staat naast de projectleider, zorgt ervoor dat de projectadministratie goed is en neemt de rol van facilitator op zich voor diverse projectbijeenkomsten. Zo heeft Voicus als PMO’er release- en projectmanagement voor organisaties geprofessionaliseerd en zowel tijdelijke als permanente PMO’s (projectmanagement offices) ingericht.

Voicus is IPMA PMO gecertificeerd

Het grip houden op complexe projecten of programma’s vraagt enorm veel. Soms te veel. Het is dan fijn dat Voicus als PMO’er de projectleider ondersteunt om projecten binnen de gestelde tijd, het beschikbare budget en de kwaliteitsnormen te realiseren. Dat is de reden dat steeds meer bedrijven vragen om een PMO’er, zoals  bedrijven die midden in een transformatie proces zitten om meer agile te gaan werken. Voicus heeft de bestaande diploma’s van PRINCE2- en Agile projectmanagement aangevuld met een IPMA PMO certificering.

Als het waarom ertoe doet

Als je wilt dat deze zaken hun doel dienen, als het waarom ertoe doet, moet je PMO namelijk goed doen. Met deze certificering weten opdrachtgevers zeker dat Voicus de kwaliteit van de uitvoering van hun projecten versterkt. Met oog voor kwaliteit en kennis en kunde in alle aspecten van dit vak. Voicus is dan ook veel meer dan een projectleider die PMO-werkzaamheden doet. Voicus zorgt ervoor dat de zaken lopen zoals je voor ogen hebt.

Programma- en Projectmanagement Ondersteuning (PMO) door Voicus.
Omdat je wilt dat jouw programma en projecten succesvol zijn.