Het afgelopen jaar heb ik T2 Design en Communicatie geholpen om de producten die horen bij de ISO 9001-norm voor kwaliteitsmanagement te vereenvoudigen en toegankelijk te maken. Vandaag, na een jaar hard werken, kregen de directie en ik tijdens de ISO-audit een groot compliment van de auditor. Hij zei dat hij nog niet eerder zo’n efficiënt uitgewerkt kwaliteitsmanagementsysteem had gezien en liet weten dat “meer organisaties baat kunnen hebben bij deze wijze van documenteren”.

Samen hebben wij hebben het afgelopen jaar gezien dat het team van T2 is gaan begrijpen waar kwaliteitsmanagement om gaat. Dat is bijzonder waardevol voor kwaliteitsmanagement! Een pluspunt is ook dat de directie nog niet eerder zo ontspannen is geweest tijdens een ISO-audit. Het is immers lekker om te starten aan zo’n dag wanneer je weet dat het goed zit. Wat ook helpt is dat je tijdens de audit er zeker van bent dat je begrijpt waar je mee bezig bent en weet wat nodig is om kwaliteit te bieden en te borgen voor klanten.

Wil jij ook dat kwaliteitsmanagement nog beter gaat werken voor jouw bedrijf en wil je er ook zo ontspannen bijzitten tijdens een ISO-audit? Ik ga er graag met je over in gesprek.